Klaar voor de verzelfstandiging

 

Geschiedenis IJssel - 2

In 1992 wordt een team van technisch specialisten verzelfstandigd. Het krijgt een eigen pand aan de IJssel. De rivier, met haar onophoudelijke flow, dient als inspiratiebron voor de naam van het nieuwe bedrijf. IJssel groeit in de decennia erna tot 500 collega’s. Van allround monteurs tot werkvoorbereiders, en van maintenance engineers tot technisch bedrijfskundigen.

 

Continu verbeteren wordt het credo. Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. En dus investeren we in een eigen condition monitoring system (UpTimeWorks) en krijgen we een belang in een aantal specialistische bedrijven. Mede door die brede expertise zijn we een innovatieve en gewilde partner geworden voor bedrijven in vooral de maakindustrie, foodindustrie en procesindustrie.

 

De drang naar doorontwikkeling is groot

 

Geschiedenis vestiging deventer

 

Trouwe klanten

Met de jaren groeit ook het aantal vestigingen, inmiddels zijn dat er 6. Maar eerlijk is eerlijk: we moesten ook wel eens krimpen, zoals tijdens de recessie in 2009. Gelukkig konden we de weg omhoog snel hervatten. Want klanten bleven ons trouw én er kwamen nieuwe bij. Niet door uitgekiende marketing, maar dankzij de kwaliteit die we zijn blijven leveren, onze gedrevenheid en onze passie voor techniek en verbeteren.

 

Als technici in hart en nieren zijn we dankbaar en trots

 

 

Inmiddels werken we voor veel mooie bedrijven met dito productieprocessen. Als technici in hart en nieren zijn we dankbaar en trots dat we deze elke dag beter mogen maken.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Voor de meeste opdrachtgevers werken we op projectbasis. Vaak zijn dit langdurige projecten waarin we met een multidisciplinair team – én medewerkers van de klant – een productiebedrijf écht beter, en dus concurrerender maken. Dat lukt dankzij goed materiaal, knappe koppen en handige handen, maar bovenal door het praktisch toepasbaar maken van smart industry.