Met IJssel Technologie haal je meer rendement uit productie.

Vandaag beter dan gister, en morgen beter dan vandaag. Dit credo maken we sinds 1992 waar, samen met onze opdrachtgevers. We standaardiseren, optimaliseren en innoveren, met name bij productiebedrijven. Niet op afstand, maar altijd samen en als onderdeel van jouw organisatie.

De slimme oplossingen die we samen bedenken, kunnen we ook implementeren, onderhouden en continu verbeteren. We hebben namelijk behalve knappe koppen en organisatietalent, ook knappe handen in huis. Van bedrijfskundigen tot monteurs, IJssel heeft ze van het allerhoogste niveau. Een unieke combinatie in de sector.

Onze missie voor de Nederlandse industrie

De industrie is heel belangrijk voor de Nederlandse economie. Gelukkig raakt de sector steeds meer overtuigd van zijn eigen concurrentiekracht. Wij zijn dat al decennia. Met aandacht voor continu verbeteren, door gebruik te maken van smart industry solutions en goed samenwerken in de keten kunnen Nederlandse productiebedrijven de mondiale concurrentie voor zijn – én blijven. Daar zijn wij zeker van. Onze pragmatische vertaling van smart industry stelt bedrijven bovendien in staat om te werken aan klimaatdoelen, productie doelstellingen te halen en te dealen met het personeelstekort in de sector.

Vanuit onze passie voor techniek, samen verbeteren en onze liefde voor de industrie, helpen wij ook graag het productieproces van jouw bedrijf slimmer en toekomstbestendig te maken.

 

Meer over IJssel Technologie

 

Onze geschiedenis Neem contact op

Onze certificaten