SMART production begint bij SMART people

Organisaties zijn zo slim als hun mensen. Om SMART te kunnen werken, moet dit gedragen worden door de hele organisatie. Daarom is er geen standaardoplossing die overal werkt, het is maatwerk. Wij hanteren het IJssel-model, waarin mensen en verbinden een belangrijke rol spelen.

Strategisch, tactisch en operationeel

Vanuit de filosofie dat mensen de belangrijkste asset van je organisatie zijn, werkt IJssel al ruim 20 jaar aan het bouwen van een ijzersterk team. Doordat we verschillende expertises onder één dak hebben, kunnen we zowel strategisch als operationeel worden ingezet. En alles daartussenin. Deze mix van vakmensen, specialisten en experts heeft ook een ander groot voordeel. Wij kijken naar het grote plaatje, in plaats van de afzonderlijke deelgebieden. Dit maakt ons de ideale partner voor SMART production: wie slim wil produceren moet naar het grote geheel kijken.

Innovatie als oplossing, in plaats van doel

Innovatie is hot, hip & happening. We zien regelmatig dat er een grote wens is om te innoveren, nieuwe technieken te gebruiken en vooraan te lopen. Een mooi streven! Alleen zijn wij van mening dat innovatie nooit het doel moet zijn, maar het middel. Dat is in alle facetten van onze dienstverlening waar, bij SMART production misschien nog wel het meest. We kiezen altijd voor de beste oplossing voor een uitdaging. Soms is dat een innovatieve technologie, soms is het een oplossing die al jaren bestaat. We kijken op een vernieuwende manier naar vraagstukken en prikkelen jouw organisatie om hetzelfde te doen. Alleen al het standaardiseren van processen is een gigantische stap in de richting van slim produceren.

Ook slimmer worden?

We zijn benieuwd naar de ambities van jouw organisatie. Neem contact op om kennis te maken, dan vertellen we je meer over wat IJssel Technologie zo bijzonder maakt.

Neem contact op >