Zeg nou zelf, naar binnen kijken bij een bedrijf door middel van een video, geeft een realistisch beeld van de werkelijkheid. Wij begrijpen ook dat als je IJssel Technologie wilt leren kennen, je graag één van onze partners wilt horen vertellen hoe de samenwerking verloopt. Juni 2021 stapten we daarom met een frisse blik én cameraploeg bij het bedrijf Nedmag binnen, nieuwsgierig naar de videobeelden die zouden ontstaan.

U-nited Marketing x Chiel Hoekstra Fotografie

20 jaar geleden stapten we ook nieuwsgierig Nedmag binnen. Toen om elkaar te leren kennen, inmiddels spreken we elkaars taal. Hans Brouwer, maintenance manager bij Nedmag, kan dit beamen. Hoewel hij niet te zien is in de video van Nedmag, was hij een belangrijk persoon tijdens de samenwerking. Net zoals At Plasman, operationeel directeur bij Nedmag en Bert Jan Bruning, algemeen directeur bij Nedmag. In de video vertelt Bert Jan over de samenwerking tot nu toe. Er is een kwalitatieve, maar vooral betrokken en eerlijke video ontstaan. In de video zijn portretten te zien van de personen die belangrijk en verantwoordelijk zijn geweest voor wat er de afgelopen 20 jaar is neergezet.

In de beginjaren van onze samenwerking waren wij verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan technische onderhoud, vergrijzing en kostenreductie bij Nedmag. De bijdrage is inmiddels uitgebreid: van verduurzaming tot aan uitvoerend onderhoud door mechanisch en elektronica monteurs, werkvoorbereiders en maintenance engineers. Nog steeds groeit de samenwerking. Het mooie is dat monteurs regelmatig aan het einde van een stop zeggen: “we komen graag weer”.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de video’s? Bekijk ze dan hier! Wil je meer weten? Of in gesprek over soortgelijke mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op.

Nedmag over de samenwerking met IJssel

Nedmag en IJssel over de 20 jarige samenwerking