Predictief onderhoud in de procesindustrie

Voert jouw bedrijf een reactief onderhoudsbeleid bij calamiteiten of stilstand? Een gemiste kans. IJssel helpt bedrijven van reactief naar proactief en uiteindelijk predictief onderhoud. Want voorkomen is beter – maar vooral vele malen rendabeler – dan genezen in de procesindustrie. We beginnen met een gedegen onderhoudsscan. Daarmee leggen we samen de zwakke punten in het proces bloot, zowel op materieel- als menselijk niveau. Van daaruit werken we stap voor stap toe naar een voorspelbare fabriek.

Downtime verlagen, output verhogen

De voorspelbare fabriek die we creëren maakt pas een écht efficiënte productie mogelijk. Om dat te bereiken kan IJssel ondersteunen op elk denkbaar gebied. We hebben een keur aan ervaren technische professionals in huis: van werkvoorbereiders, monteurs en maintenance engineers tot bedrijfs- en veiligheidskundigen en specialisten in industriële automatisering. Ook kunnen we mobiele teams inzetten. Nu de aanwas van technisch personeel beperkt is, maken steeds meer bedrijven hier gebruik van. Op welke wijze ook: feit is dat we samen de downtime verlagen en de output verhogen van jouw fabriek.

Procesindustrie tekst

Procesoptimalisatie in de procesindustrie

Naast bovenstaande bedrijven verzorgen we ook de procesoptimalisatie van bijvoorbeeld een producent van industriële lijmen, een maker van professionele hennepproducten, een aardappelverwerker en energiecentrales. Voor deze klanten doen we onder meer onderhoudsscans, voeren we criticaliteitsanalyses (fmeca) uit, verzorgen we samen met het eigen personeel de voorbereiding en uitvoer van stopwerkzaamheden, doen we smeertechnisch onderhoud en geven we veelal ook bedrijfskundig advies.

Ontdek welke expertise je gemist hebt

Techniek bespreken we aan tafel. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om persoonlijk kennis te maken. Vele bedrijven gingen je voor, grijp jij deze kans ook aan?

"*" geeft vereiste velden aan

Advies
Wierd Jansma Sr. Account Manager Noord-Oost Nederland