Expertise in fabrieksinrichting en maatwerk

We gebruiken zo veel mogelijk bestaande bouwstenen om hier invulling aan te geven – dat heeft grote voordelen. Bij de grijze gebieden, bijvoorbeeld het integreren van specifieke handelingen, komt maatwerk om de hoek kijken. Productievraagstukken kunnen op tientallen verschillende manieren ontstaan. Vaak liggen factoren als kwaliteit, output, snelheid of kostprijs aan de basis. Ook de veranderende marktvraag, verhuizingen of (de)centralisering brengen vraagstukken met zich mee. Al deze productievraagstukken zijn bij ons in goede handen. Met onze expertise in engineering, uitvoering en bedrijfskunde belichten we alle facetten van fabrieksinrichting. Hierbij kijken we altijd naar het hele plaatje, we dagen opdrachtgevers uit om hetzelfde te doen. Samenwerken doen we op basis van wederzijds vertrouwen, als partner. Zo halen we het beste resultaat, samen met onze opdrachtgevers.

De expertises van IJssel

  • Eigen bedrijfskundigen met ruime ervaring
  • Engineering, uitvoering, onderhoud en bedrijfskunde onder één dak
  • Innovatie
  • Multidisciplinair en intergraal samenwerken
  • Duurzaam en circulair ondernemen
  • Flexibel in capaciteit en expertise op of afschalen
Fabrieksinrichting op maat

 

Wat ons erg aantrok was de kennis die IJssel had met betrekking tot Lean thinking. We spraken op dat vlak dezelfde taal. Een verrassing was ook dat IJssel ons uitdaagde met vraagstukken en nieuwe inzichten.
Žilvinas Dubosas, CEO van Baltik

Lees meer verhalen van onze klanten.

Samenwerking in multidisciplinaire teams

Samenwerken zit in ons DNA. Het beste voorbeeld hiervan zijn onze multidisciplinaire teams. Per project haken we de collega’s aan die de beste match zijn. Qua kennis en cultuur, samenwerken draait om meer dan alleen de inhoud. Het is belangrijk dat we allemaal dezelfde taal spreken, alleen op die manier kunnen we een duurzame relatie en een partnerschap opbouwen.

Lees meer over onze werkwijze

 

Het spanningsveld tussen maatwerk en standaard

Uiteindelijk is iedere uitdaging die wij aangaan maatwerk. Dat begint al met het team: deze stellen we samen aan de hand van het vraagstuk van de opdrachtgever.Daarnaast is geen één fabriek hetzelfde. En al zouden ze wel hetzelfde zijn – alleen al de impact van de directe omgeving zorgt dat iedere situatie uniek is. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het effect van de markt en de marktbeweging in de komende jaren.

Deze unieke set aan factoren vertalen we naar een pakket van eisen: het uitgangspunt voor ieder project. De uitdagingen uit dit pakket van eisen pakken we zo veel mogelijk op met bestaande techniek. Het grote voordeel van standaardoplossingen is dat deze tried and tested zijn, onderdelen zijn goed leverbaar en het onderhoud is goed in kaart gebracht. In sommige gevallen is er geen bestaande oplossing. Dan ontwikkelen we er een, in co-creatie met de opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een maatwerk machine zijn.

Help mij met de inrichting van mijn fabriek.

Overweeg je een nieuwe productielijn of een geheel nieuwe fabriek? Wij denken graag met je mee en zorgen samen met jou voor een goede business case. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om persoonlijk kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Advies*