Graag nodigen wij je uit om onze stand op Main Industry te bezoeken.

Over Main industry

Main Industry heeft bewezen een perfect platform te zijn voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie en energie die in de sector speelt met elkaar te delen. Wij zijn dan ook blij dat na twee jaar corona maatregelen de tijd weer is gekomen om elkaar persoonlijk te kunnen begroeten en ontmoeten.

Bomvol kennisprogramma: Fit for Industry: be smart!

Tijdens het openingscongres zal de Smart Industry HUB Noord, van zich laten horen. Dit is een soort ‘Deltaplan Digitalisering’ voor het industriële Midden- en kleinbedrijf in samenwerking met alle relevante partijen (FME, Metaalunie, Innovatiecluster Drachten, RoSF, andere fieldlabs, alle onderwijsinstellingen). Daarnaast is er twee dagen lang een interessant en compleet kennisprogramma met inspirerende seminars en workshops. Het is binnenkort mogelijk om je vooraf ook vrijblijvend aan te melden voor een of meerdere sessies via de site van Main Industry. 

Bezoek onze stand

Namens IJssel zijn Wierd Jansma, Paul Kok en René Krijnsen aanwezig op onze stand. Wij nemen jou mee in de wereld van Onderhoudsoptimalisatie. We vertellen je hoe wij onze partners helpen naar 0% ongeplande productie stilstand. Hoe we regulier uitvoerend en reactief onderhoud omzetten naar pro-actief onderhoud en naar Condition based onderhoud. Laat je bijpraten over de laatste ontwikkelingen en laat je verassen over de innovatieve mogelijkheden. Je vindt de stand van IJssel nummer 86.

Bestel hier je GRATIS ticket

Mogen we op je komst rekenen? Bestel hier 1 of 2 relatiekaarten online  Deze kortingscode vul je in bij het afrekenen, waardoor de tickets gratis zijn : 2RBuQQUe

Graag tot ziens op Main Industry!